Mladí Ševci v lize září. V souboji o první místo vyzvou pražskou Spartu

Zlínským mladíkům se v Celostátní lize dorostu daří, ještě neprohráli. Foto: Jan Zahnaš
ZLÍN - A je to tady. V sobotu 17. 9. přivítá devatenáctka Ševců ve šlágru osmého kola nejvyšší celostátní soutěže starších dorostenců Spartu. Souboj proti Pražanům je na zlínské Vršavě vždy svátkem, tentokrát však půjde o souboj dvou aktuálně nejlepších týmů v republice v kategorii U19.

Spartě totiž patří vedoucí příčka, zlínští mladící jsou na druhém místě jenom o tři body zpět.

Samozřejmě se všichni na tento duel těšíme a věříme, že s podporou diváků předvedeme dobrý výkon. Sám za sebe mohu říct, že ve Zlíně jsem Spartu v této věkové kategorii v normální hrací době ještě nikdy neporazil, na druhou stranu soupeř patří tradičně k domácí špičce a nejinak tomu bude i tentokrát,“ připomíná zlínský trenér Jaroslav Matějíček postavení Pražanů v čele tabulky.

Mladí Ševci se ovšem mohou chlubit jiným primátem. Jako jediní doposud v soutěži neprohráli a v posledních třech duelech nasázeli do sítí soupeřů celkem 22 branek.

U Hradce Králové a Příbrami však šlo o týmy ze spodních pater tabulky, proto bych tyto výsledky nijak nepřeceňoval. Je dobře, že jsme tyto zápasy zvládli, prosadili jsme se střelecky, je však potřeba dál poctivě pracovat a neusínat na vavřínech. Naštěstí u Sparty žádné podcenění z naší strany nehrozí a věřím, že i v této výzvě obstojíme,“ přeje si zlínský kouč.

Devatenáctka Ševců startuje svůj duel v sobotu 17. 9. ve 13.30 hodin, sedmnáctka pak vyzve Pražany v 15.45 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x