Mladík věnoval dětskému nemocničnímu oddělení desetikilové čokoládové vejce

Mladík potěšil dětské oddělení desetikilovým vejcem z čokolády. Foto: Kroměřížská nemocnice
KROMĚŘÍŽ - Velmi originální dárek doputoval na Dětské oddělení Kroměřížské nemocnice. Čtyřiadvacetiletý David Baďura z Kroměříže se totiž rozhodl s pacienty i personálem podělit o netradiční výhru, serveru Zlin.cz to oznámila mediální poradkyně nemocnice Veronika Slaměnová.

Na oddělení zamířil David Baďura s bezmála desetikilovým čokoládovým vejcem, které vyhrál v soutěži pořádané kroměřížskou pizzerií Dal Conte.

„Vůbec jsem nepočítal s výhrou, takže jsem nevěděl, co s ní udělat. I když miluji čokoládu, tak jsem věděl, že takové množství bychom jí doma nesnědli. Proto jsem se rozhodoval, komu bych výhru daroval, a jako první mě napadlo dětské oddělení v nemocnici. Říkal jsem si, že všechny děti mají rády čokoládu a personál by potřeboval trochu čokolády na nervy,“ podotkl s úsměvem dárce.

A nemýlil se, radost na oddělení byla veliká. Druhým překvapením pak pro všechny bylo to, že uvnitř obrovského vejce byl schovaný další dárek v podobě barevných sluchátek.

„Velmi za tento netradiční, ale opravdu moc milý dárek děkujeme, potěšil naše pacienty i nás. Tolik čokolády pohromadě jsme snad nikdy neviděli,“ dodala s úsměvem vrchní sestra oddělení Ivana Dvořáková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x