Muž ze Zlína ukradl krabičku sardinek za 53 korun. Při útěku neváhal přebrodit řeku

Foto: MP Zlín
ZLÍN – Velice nečekaně se zachoval ve středu 12. června čtyřiapadesátiletý muž ze Zlína, který byl přistižen při krádeži zboží v jednom ze zlínských supermarketů. Ve snaze utéct před spravedlností dokonce neváhal přebrodit řeku Dřevnici.

Krátce po poledni se na tísňovou linku 156 obrátil pracovník ostrahy velkoplošné prodejny v místní části Prštné. Operačnímu důstojníkovi sdělil, že přistihl při krádeži muže, který se snaží z obchodu odejít.

Po chvíli, kdy dotyčného pronásledoval, doplnil, že podezřelý přebrodil řeku Dřevnici a nachází se tak na jejím druhém břehu,“ informoval zástupce ředitele Městské policie Zlín Pavel Janík.

Zlínští strážníci na místo dorazili během několika minut. Zjistili, že se dotyčný pokusil odcizit krabičku sardinek bez kůže a kostí v oleji s chilli v hodnotě necelých 53 korun.

Když zjistil, že je pronásledován detektivem, pokusil se uniknout přebroděním blízké řeky. Slavný iluzionista a mistr úniku Houdini by jistě záviděl,“ pokračoval s nadsázkou Janík.

Strážníci přistiženému zloději odcizené zboží odejmuli a přestupek proti majetku s ním vyřešili uložením tisícikorunové pokuty.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x