Na autogramiádu zlínských Beranů dorazily stovky lidí. Teď si můžete vydražit puk z finále proti Vsetínu

Autogramiáda hokejistů PSG Berani Zlín. Foto: PSG Berani Zlín
ZLÍN - Páteční odpoledne patřilo hokeji. Tentokrát ovšem ne na zimním stadionu, ale ve zlínském nákupním centru. Zlínští Berani tam společně se svými fanoušky symbolicky zakončili uplynulou sezónu, ve které byli korunováni novými mistry Chance ligy. Akce se zúčastnila většina hráčského i trenérského týmu. A nechyběl bouřlivý aplaus návštěvníků.

Během dvouhodinového programu se fanoušci mohli na Čepkově setkat s více než dvaceti zástupci zlínské kabiny, kteří rozdávali podpisové kartičky i společné fotografie. Vyfotit se příznivci Beranů mohli také s pohárem pro vítěze Chance ligy a bylo možné si zakoupit i klubové předměty v mobilním fanshopu.

Autogramiádou to ovšem pro fanoušky nekončí. Doma totiž můžete mít nejen podepsanou kartu, ale například i jeden z gólových puků z velkého derby Zlín versus Vsetín jako připomínku letošní sezony! Do aukce jich jde hned několik. Z každého utkání jsou v aukci přesně 4 puky, celkem tedy 24 puků, z nichž 21 je gólových.

Lákadlem je také sada šesti hraných puků ve speciálním balení. Obsahuje i hraný puk z rozhodujícího utkání. Jedná se o puk, který dokázal v posledních vteřinách utkání chytit Daniel Huf při velké šanci Miroslava Holce a zápas tím posunout do vítězného prodloužení.

Více informací k aukci najdete na webu zlínských Beranů.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x