Na mol opilý muž ukradl v obchodě utopence a vodku, posvačit ale nestihl

Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
OTROKOVICE - Policisté řeší případ krádeže sklenice utopenců a láhve vodky v otrokovickém obchodě, kterou má na svědomí na mol opilý muž. Posvačit chtěl hned za pokladnami, to se mu ale nepodařilo, serveru Zlin.cz to sdělila policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Mladého muže s kšiltovkou a batohem si všiml bezpečnostní pracovník již po jeho vstupu do prodejny v Otrokovicích. Ve svém odhadu se nemýlil. Muž vzal z regálu nejprve sklenici utopenců a o kousek dál láhev vodky. Poté zašel do uličky a předměty si vložil do batohu. Prošel bez zaplacení pokladnami a o kousek dál otevřel sklenici a začal konzumovat utopence a zapíjet je vodkou. Ukojit hlad a žízeň se mu ale nepodařilo, protože ho vzápětí zastavil bezpečnostní pracovník, který přivolal policisty.

Dechová zkouška u muže ukázala rekordní hodnotu 4,12 promile alkoholu. „Vysvětlil policistům, že měl hlad, nemá peníze, a proto musel něco ukrást. Vzhledem k velké podnapilosti policisté muže zajistili a převezli do protialkoholní záchytné stanice v Kroměříži k vystřízlivění. Za přestupek hrozí čtyřiadvacetiletému muži z Kroměřížska ve správním řízení několikatisícová pokuta,“ doplnila Kozumplíková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x