Na náměstí ve Valmezu proběhne zítra „rande“ elektromobilů

Sraz elektromobilů proběhne už tuto sobotu. Foto: archiv město Valašské Meziříčí
VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Už po šesté se město promění v centrum vozů na elektrický pohon značek Tesla, BMW, Audi, Škoda, Hyundai, Ford a mnohých dalších. Oblíbený sraz proběhne na nově zrekonstruovaném náměstí v sobotu od 10.00 do 14.00.

Vyhlášené akce se každoročně účastní několik desítek majitelů aut na elektrický pohon. Návštěvníci přímo od nich, ale také dalších expertů mohou získat řadu praktických informací o vozidlech šetrných k životnímu prostředí. Chybět nebude ani letos doprovodný program pro celou rodinu, jehož součástí budou také ukázky a předváděcí jízdy elektrokol, hoverboardů nebo elektrokár vhodných i pro děti. 

„Letos se sejdeme v sobotu 5. srpna od 10.00 na našem nově opravném náměstí. Elektromobilita je jednou z cest šetrné dopravy, kterou v našem městě dlouhodobě podporujeme. Ostatně sami máme od roku 2017 ve vozovém parku elektromobil Hyundai IONIQ a letos k němu přibyla Dacia Spring. Všem zájemcům tak můžeme předat vlastní pozitivní zkušenosti,“ pozval starosta Robert Stržínek.

Na prvních 50 elektromobilistů, kteří přijedou prezentovat svá vozidla do Valašského Meziříčí a zdarma se zaregistrují u Radovana Burkoviče, čeká uvítací balíček.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x