Na Pantery po reprezentační přestávce čekají dva duely proti soupeřům z Prahy

Nejlepší otrokovický střelec František Vykopal. Foto: Tomáš Brčko SportFoto
OTROKOVICE – Hned dva zápasy proti pražským soupeřům během tří dnů odehrají po krátké reprezentační přestávce florbalisté Otrokovic. Panteři se nejprve v pátek od 18 hodin v Městské sportovní hale utkají s Black Angels, v neděli se pak venku střetnou s vedoucím Tatranem Střešovice.

Panteři stále čekají na první vítězství v novém roce, prohráli pět utkání po sobě a hodně se jim tak vzdálil postup do předkola play-off. Čtyři kola před koncem základní části na něj ztrácejí sedm bodů.

Ani Černí andělé ale ještě nemají jistou účast ve vyřazovací části, v případě vítězství v Otrokovicích si ji však mohou pojistit. Z posledních čtyř kol vyhráli jednou, venku pak mají bilanci pěti vítězství a šesti porážek. Tým táhne trio Jakub Boček, Matouš Burián, Jakub Renčín, které dohromady posbíralo 107 bodů. Na soupisce je také bývalý Panter Josef Štourač, který si v sedmi startech připsal jeden gól.

Střešovice v této sezoně zdolaly milník 1500 bodů v základní části a útočí na unikátní rekord, šestnáctinásobní mistři mohou vyhrát všechny duely základní části beze ztráty bodu. Moravané ve Střešovicích v základní části uspěli z jedenácti pokusů dvakrát, na podzim ale doma suverénovi soutěže podlehli jednoznačně 1:9.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x