Na sběrných dvorech Technických služeb Zlín lze platit kartou

Na sběrných dvorech Technických služeb Zlín lze platit kartou. Ilustrační foto
ZLÍN – Pohodlnější způsob placení za uložení odpadu mají nyní k dispozici firmy i obyvatelé města Zlína. Na všech sběrných dvorech provozovaných Technickými službami Zlín mají k dispozici platební terminály pro možnost úhrady kromě hotovosti i platební kartou.

„Díky novým platebním terminálům také dojde k dalšímu zvýšení komfortu pro občany města Zlína, což je pro nás dlouhodobě prioritou,“ uvedl Bedřich Landsfeld, náměstek primátora pro oblast životního prostředí.

Nové terminály nyní ještě více posilují snahy Technických služeb Zlín a města Zlína o maximální možnou digitalizaci procesů, která vede nejen k šetření nákladů, ale i k vyloučení faktoru chybovosti.

Pro občany je při dodržení měsíčního limitu dle seznamu odpadů jejich odložení zcela bezplatné, podnikatelé pak platí za odložení odpadu dle ceníku. Zároveň je také zpoplatněno odložení nekompletního elektrozařízení apod. Aktuální ceník lze nalézt na webových stránkách Technických služeb Zlín v sekci Pro veřejnost-Odpady-Sběrné dvory.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x