Na sobotní Kávafest přijede hvězda z Ulice nebo pořadu Peče celá země

Tereza Bebarová na zámku Bon repos při natáčení soutěžního pořadu České televize Peče celá země. Foto: Kávafest
ZLÍN - Kávy z celého světa, výborné zákusky, přednášky i praktické workshopy. To všechno nabídne jedinečný Hausbandt Kávafest, který se uskuteční už tuto sobotu 15. října v Kongresovém centru ve Zlíně.

Při příležitosti oslav Mezinárodního dne kávy toho nachystali organizátoři letošního Kávafestu opravdu hodně. Samozřejmostí budou ty nejlepší kávy a speciality s mlékem od profesionálních baristů, ale těšit se můžete také na něco sladkého k zakousnutí či občerstvení na zahnání hladu.

K dobré kávě patří tradičně i zákusek. Proto připravujeme letos i spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů,“ uvedl organizátor Kávafestu Jaroslav Střecha.

Ani letos nebudou chybět kávové přednášky, diskuse s kávovými profesionály, workshopy a degustace káv, kde se budete moci setkat s hvězdnými hosty festivalu. Zlínský Kávafest si nenechá ujít například cukrářka Kateřina Kolbová, kterou můžete znát jako Ladybaker ze soutěže MasterChef, a přijede také italský odborník na kávu Roberto Trevisan.

Teprve před dvěma dny oznámili organizátoři dalšího hvězdného hosta. Nad šálkem kávy se potkáte také s herečkou a moderátorkou Terezou Bebarovou známou ze seriálu Ulice a z pořadu Peče celá země.

Všechny kávy si budete moci v místě akce také koupit a přítomní pražiči vám rádi poradí, jak je doma nejlépe připravit. Chybět nebudou ani soutěže o zajímavé ceny.

Budeme soutěžit o kávové balíčky a o hlavní cenu Hausbrandt Kávafestu – domácí kávovar,“ láká k návštěvě festivalu Jaroslav Střecha.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x