Na Štěpána body zase fuč. Zlín – Hradec Králové 1:2

Matěj Sebera Foto: David Peška
ZLÍN - Po vánočních svátcích se do zlínského dresu vrátili dlouhodoběji zranění útočníci Fryšara a Dufek. Do branky šel od začátku po předvánoční sprše na Spartě Huf. Zachytal velmi dobře, což o to, ale Zlínu prostě chybí střelci a efektivní koncovka. Ve dvou vánočních utkáních dali jediný gól. To je na bodovou nadílku moc málo.

Zápas se začal vyvíjet lépe pro hosty. Běžela teprve 6. minuta. Před domácí brankou bylo plno jako v supermarketu před svátky. Domácí brankář asi na gólovou ránu z hole Kevina Klímy neviděl.

Zlínským pro změnu vyšel lépe úvod druhé části. Kubiš a Sebera upalovali na brankáře Mazance. Prvně jmenovaný vystřelil, golman puk jen vyrazil a devatenáctiletý zlínský mladík se po dorážce oprávněně radoval ze svého premiérového extraligového gólu.

Hosté ale okamžitě přidali a domácím zle zatápěli, branku ale ne a ne vstřelit i díky obětavosti žlutých nositelů berana.

Vše rozhodl opět nástup do třetiny. Tu závěrečnou vyšperkoval pro hosty Orsava už po půlminutě hry. Další gól už nepadl a štěpánská koleda pro Zlíňany skončila smutně.

PSG Berani Zlín – Mountfield Hradec Králové 1:2.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x