Na zlínském náměstí Míru stojí designový infopoint

V centru města vznikl designový infopoint. Foto: Zlin.eu
ZLÍN - U příležitosti oslav 700. výročí Zlína byl na náměstí Míru instalován designový infopoint. Sloužit bude Zlíňanům i návštěvníkům města. Modul je zpracován minimalisticky a v návaznosti na vizuální styl oslav, kde dominuje symbol nekonečna. V interiéru budou použity dřevěné materiály pro zútulnění.

„Tento designový městský mobiliář, který je z dílny společnosti KOMA modular, má sloužit jako předsunuté kontaktní místo Městského informačního centra sídlícího v budově radnice. Turisté i Zlíňané zde naleznou informace o městě i probíhajících oslavách. Budou zde k dispozici i stylové propagační předměty vyrobené speciálně pro letošní výroční rok,“ sdělil tiskový mluvčí Magistrátu města Zlína, Tomáš Melzer.

Pro zájemce jsou připraveny stylové klobouky, Navrátilova slivovice, knihy Inspirace Baťa a Myšlenky T. Bati ve výroční edici, plátěné tašky, propisky, zrnková káva, Příručka správného Zlíňáka s ilustracemi Moniky Tobolíkové, které vás seznámí s historií a zajímavostmi Zlína. Postupně budou přibývat další sedmistovkové produkty.

Infopoint bude otevřen do září od pondělí do pátku v časech 11.00 – 18.00 hodin. Během víkendu pak bude otevřeno od 10.00 do 16.00 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x