Náměstí Míru bude ve čtvrtek plné policistů, hasičů a záchranářů. Radnice se uzavře

Foto: Město Zlín
ZLÍN – Zlínské náměstí Míru obsadí ve čtvrtek 16. listopadu dopoledne krajští policisté, hasiči a záchranáři. Nemusíte se ale ničeho bát. Půjde jen o cvičení složek integrovaného záchranného systému.

V době od 8.00 do 12.00 hodin budou policisté společně se všemi dalšími členy integrovaného záchranného systému nacvičovat společné postupy při zákroku proti aktivnímu střelci v prostorách Magistrátu města Zlína na náměstí Míru,“ informovala policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Budova zlínské radnice na náměstí Míru 12 bude proto v dopoledních hodinách pro veřejnost uzavřena.

„Zatímco pro veřejnost zůstane radnice ve čtvrtek dopoledne mimořádně uzavřena, zaměstnanci úřadu zůstanou v kancelářích a jistým způsobem se stanou účastníky cvičení,“ uvedl tajemník města Zlína Tomáš Lang s tím, že radnice se stane centrem cvičení poprvé.

V souvislosti se cvičením můžete v dopoledních hodinách v centru města očekávat také zvýšený pohyb policejních, hasičských i záchranářských vozidel.

Při cvičení se budou všichni zúčastnění pohybovat uvnitř i v okolí úřadu. Žádáme proto občany o respektování jejich pokynů a zároveň děkujeme za ohleduplnost související v průběhu cvičení,“ dodala Kozumplíková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x