Náměstí Míru zažije v neděli nával adrenalinu

Foto: Živý Zlín
ZLÍN - Vicemistry světa ve freestyle, zábavné soutěže mezi jezdci a diváky, unikátní graffiti od ProroKa, mobilní lezeckou stěnu, stanoviště Barum Rally i zážitkové workshopy. To všechno zažijete už tuto neděli 21. dubna na zlínském náměstí Míru, kde se od 14:30 do 18:00 uskuteční nová velkoformátová akce Adrenaline Challenge Zlín.

Jedním z hlavních bodů programu bude show profesionálních bikerů a vicemistrů světa ve freestyle MTB Damjana Siriškiho a Ondry Šenka na biketrailové zóně. Během odpoledne se mohou návštěvníci těšit také na BMX performance na rozjezdové rampě dlouhé šedesát metrů, během které jezdci v závěru dopadnou do speciálního air bagu,“ popsala ředitelka pořádajícího Živého Zlína Jana Kubáčová.

Po vystoupení proběhne BMX workshop pod dohledem jezdců, své dovednosti mohou v biketrailové zóně předvést v soutěži o hodnotné ceny také zkušení jezdci z řad široké veřejnosti a náměstí opanuje také mobilní lezecká stěna, trampolíny a další sportovní stanoviště. Pro nejmenší návštěvníky bude připravena bike školička s malými překážkami, kde budou k zapůjčení také kola a odrážedla. Chybět nebude ani stanoviště Barum Czech Rally Zlín.

Během odpoledne vznikne na náměstí umělecké graffiti, které vytvoří uznávaný sprejer Michal Filák, který je veřejnosti známý pod pseudonymem ProroK. Představí se také taneční skupina Beat Up a DJ Fatte. 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x