Násilí na ubytovně ve Zlíně: muž brutálně napadl družku, která byla na cizím pokoji

Ilustrační foto
ZLÍN – K brutálnímu napadení došlo v úterý 13. června večer na jedné ze zlínských ubytoven, kde sedmatřicetiletý muž několikrát zaútočil na svou devětadvacetiletou družku. Důvod byl prostý – žena se nacházela na cizím pokoji a muž pojal podezření z nevěry.

Krátce před půl jedenáctou přijalo stálé operační centrum Městské policie Zlín oznámení z jedné ze zlínských ubytoven, kde mělo dojít k napadení ženy,“ uvedl zástupce ředitele Městské policie Zlín Pavel Janík.

Na místo tak ihned zamířila motorizovaná hlídka z místního okrsku. O deset minut později se strážníci zkontaktovali s poškozenou i svědky násilného incidentu. Od nich se dozvěděli, že útočníkem byl sedmatřicetiletý přítel ženy, který ji nalezl na cizím pokoji a pravděpodobně pojal podezření z nevěry.

Přímo zde jí proto uštědřil několik facek, načež ji za vlasy odtáhl po chodbě zpět do jejich pokoje,“ pokračoval Janík.

Ani tady však agresor v útoku nepřestal, ženu měl zasednout a mlátil do oblasti hlavy. Když se pak ženě pak podařilo vysmeknout a utéci na chodbu, zaútočil na ni muž kopem a za nohy ji odtáhl zpět.

Vzhledem k poranění ženy, která si stěžovala na bolest rukou a zad, hlídka Městské policie Zlín na místo přivolala zdravotnickou záchrannou službu a provedla orientační vyšetření na ovlivnění alkoholem. To prokázalo u útočníka i u napadené shodně 2,1 promile alkoholu v dechu,“ dodal Pavel Janík.

Vzhledem ke způsobu útoku byla taktéž vyrozuměna Policie ČR, která si incident převzala k dalšímu šetření.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x