Návštěvníci hokeje ve Zlíně mohou opět bezplatně parkovat u krajského úřadu

Návštěvníci hokeje ve Zlíně mohou opět bezplatně parkovat u krajského úřadu. Foto: PSG Berani Zlín
ZLÍN – Také v nadcházející sezoně 2021/2022 budou moci návštěvníci domácích zápasů hokejového klubu Berani Zlín využívat bezplatné parkování v objektu krytého parkoviště Zlínského kraje, které se nachází v areálu Svitu v budově č. 11, vedle krajského úřadu. Parkovat zdarma zde bude možno ve dnech konání domácích ligových utkání, v době od 16 do 21 hodin.

„Je to jeden z příkladů naší dobře fungující spolupráce se zlínským hokejem. Kromě toho jsme letos hokejový klub Berani Zlín podpořili částkou 1,5 milionu korun, která je určena pro mládežnické kategorie a dalších 1,8 milionu korun jsme poslali na rozvoj hokejové akademie,“ uvedl radní Zlínského kraje Jiří Jaroš, který má ve své gesci oblast mládeže a sportu.

Parkování zdarma poskytuje Zlínský kraj návštěvníkům hokeje již od roku 2006. Přispívá tím nejen ke zlepšení zázemí hokejových fanoušků, ale také ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu a pořádku ve městě, neboť diváci díky tomu nemusejí parkovat v ulicích a uličkách v okolí zimního stadionu, které jsou v mnoha případech úzké a málo přehledné.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x