Nehoda v Huslenkách si vyžádala zranění, auto mohlo skončit v potoku

foto: HZS Zlínského kraje
HUSLEKY – Včera večer vyjížděli hasiči ze Vsetína k nehodě, která se odehrála v obci Huslenky. Řidič tady nezvládl řízení a se svým autem skončil ve větvích jen kousek od zdejšího potoka. Nebezpečně vyhlížející situace si vyžádala zranění řidiče.

V sobotu ve čtvrt na osm večer přišlo na krajské operační středisko hasičů oznámení, že v Huslenkách došlo k nehodě osobního auta. Operátoři tak neváhali ani chvilku a na místo poslali profesionální jednotku ze stanice Vsetín.

Když hasiči dojeli na místo, ukázalo se, že řidič auta vyvázl z nebezpečné situace se zraněním.

Při příjezdu na místo byla zraněná osoba, která cestovala ve vozidle, v péči posádky zdravotnické záchranné služby. Hasiči provedli protipožární opatření a umístili pod vozidlo sorpční rohože, aby zabránili případnému úniku provozních kapalin,“ popsal Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje na svých sociálních sítích.

Protože auto vjelo přímo do větví jen kousek od místního potoka, hrozilo, že by mohlo spadnout do vody. Bylo tak nutné, aby hasiči počkali, až nehodu prošetří policie, a potom auto bezpečně vytáhli zpět na pevnou zem.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x