Nejúspěšnější otrokovičtí sportovci převzali ocenění, hlavní cenu získala Barbora Karlíková

Foto: MěÚ Otrokovice
OTROKOVICE - Otrokovická radnice i letos ocenila nejúspěšnější sportovce a trenéry za uplynulý rok. V sedmi kategoriích bylo uděleno 24 cen, serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí města Romana Stehlíková.

Nejúspěšnější sportovkyní města za rok 2019 se stala dvacetiletá Barbora Karlíková, mistryně ČR v gymnastickém aerobiku. Barbora se také umístila na 6. místě na Evropských hrách, Českou republiku reprezentovala na Mistrovství Evropy, celou řadu cen si přivezla z mezinárodních závodů a prvenství získala na Poháru federací Praha jak ve skupinách, tak v jednotlivcích a zlato přivezla také z Poháru federací Nové Zámky. Na mezinárodních  závodech vyhrála prestižní 20th Slovak Aerobic Open.

V kategorii Nejúspěšnější sportovní kolektiv si cenu za první místo odneslo florbalové družstvo juniorů Panthers Otrokovice. Nejúspěšnějším sportovcem dětí a mládeže se stal veslař Jiří Ingr. Sledge hokejista David Palát si vysloužil ocenění v kategorii Nejúspěšnější handicapovaný sportovec. Cenu za celoživotní práci získali Karel Fleischmann z TJ Jiskra Otrokovice (házená) a Jiří Veselý z SK Baťov 1930 (fotbal). Cena byla udělena i v kategorii Nejúspěšnější sportovec veteerán, tentokrát ji převzala Ladislava Straková z TJ Jiskra Otrokovice (atletika). V kategorii Nejúspěšnější trenér si cenu odnesli Zuzana Atarsia z TJ Jiskra Otrokovice (veslování), Štefan Boršický z TJ Jiskra Otrokovice (házená), Michal Kvapil z Florbalového klubu Panthers Otrokovice, Dominika Remešová z TJ Jiskra Otrokovice (atletika), Martina Slívová z TJ Jiskra Otrokovice (atletika) a Markéta Solařová z TJ Jiskra Otrokovice (veslování).

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x