Některé spoje linky 11g ve Zlíně se ode dneška opět vydají na točnu Za Kapličkou

Některé spoje linky 11g budou opět jezdit na točnu Za Kapličkou. Foto: Zdeněk Kopčil
ZLÍN - Ve Zlíně-Přílukách již nebude od dnešního dne, tedy 5. listopadu, platit výluka pro trolejbusové spoje linky 11g na točnu Za Kapličkou. V platnosti zůstane v pracovních dnech současné posílení spojů linky 38 od Baťovy nemocnice a přibude jeden večerní spoj 11g, o sobotách a nedělích budou jezdit na tuto konečnou čtyři spoje 11g.

S ohledem na další chystané změny v systému MHD v oblasti Zlína-Příluk se po ukončení výluky, která se od konce září týkala spojů linky 11g z obratiště v Přílukách na točnu Za Kapličkou, provoz v této lokalitě nevrátí do zcela původního stavu.

„Zachováme všechny autobusové spoje, které v době výluky jezdily na točnu Za Kapličkou od Baťovy nemocnice jako linka č. 38. Přibude k nim v pracovních dnech obnovený spoj linky 11g s odjezdem ze zastávky Příluky ve 20:52, zpět z točny Za Kapličkou ve 21:04, a o sobotách, nedělích a svátcích budou jezdit z Příluků čtyři spoje linky 11g,“ uvedl vedoucí dispečer Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice Jan Tesař. Standardně v čase 7:34 bude z točny Za Kapličkou i nadále odjíždět v pracovních dnech také školní spoj linky 91.

Uvedené změny platí od soboty 5. listopadu do doby připravovaných změn, které v Přílukách nastanou s chystaným uzavřením původního mostu a převedením dopravy na nový most do průmyslové zóny. Konkrétní časy odjezdů jednotlivých spojů naleznou cestující v aktualizovaných jízdních řádech, které budou vyvěšeny na zastávkách.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x