Neziskové organizace mohou informovat lidi o činnosti přes krajský portál

Ilustrační foto (Foto: Zlínský kraj)
ZLÍN – Neziskové organizace ve Zlínském kraji mohou informovat veřejnost o své činnosti a připravovaných aktivitách prostřednictvím krajského portálu. Mohou tam publikovat články i vkládat pozvánky, řekla serveru Zlin.cz Helena Mráčková z tiskového oddělení kraje.

Adresa portálu je https://neziskovky.kr-zlinsky.cz. Administruje ho oddělení organizačních činností a neziskového sektoru odboru kanceláře hejtmana. „Budeme rádi, když se neziskové organizace zaregistrují, protože jim pak můžeme zasílat informace o pořádaných seminářích na různá zajímavá odborná témata. Zvláště před Vánocemi se také stává, že nás oslovují donátoři s požadavkem o kontakt na některou z neziskových organizací, kterou by chtěli podpořit, a my je odkazujeme právě na ty registrované na krajském portálu,“ sdělila náměstkyně hejtmana Hana Ančincová, která je zodpovědná za oblast sociálních věcí a neziskového sektoru.

Neziskovky si při bezplatné registraci spravují a aktualizují veškeré údaje o své organizaci samy. „Mají možnost publikovat články o své činnosti nebo vkládat pozvánky na vlastní pořádané akce,“ uvedla Mráčková. Portál nabízí informace o aktuálním dění v neziskovém sektoru, o právních předpisech, grantový kalendář, poradnu a rovněž upozorňuje na připravované semináře.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x