Noví spoluhráči zlínského fotbalu. Trinity Bank a Tipsport

Vicepresident klubu Zdeněk Grygera a v zastoupení společnosti TRINITY BANK a.s. předseda představenstva Dušan Benda. Foto: FC Trinity Zlín
ZLÍN - Poslední červnový pátek roku 2022 určitě vejde do historie zlínského fotbalového klubu. Ten právě oznámil příchod dvou významných partnerů. Tím titulárním, tedy s právem být v názvu klubu, je Trinity Bank a.s. Společnost Climax coby partnera generálního doplňuje na stejné pozici nově sázková kancelář Tipsport. Končí, jak známo Fastav, v poolu podporovatelů je nadále i Lukrom, tedy firma, které šéfuje majitel klubu Zdeněk Červenka.

Noví partneři se ke spolupráci „upsali“ nejméně na tři roky, ekonomická stabilizace klubu, zdá se, zajištěna. Což je výborná zpráva pro fanoušky, management a pochopitelně pro hráče.

Klub tedy nastoupí do nového ligového ročníku s názvem FC Trinity Zlín.

Trinity Bank si zakládá na tom, že je ryze českou bankou s pětadvacetiletou tradicí.

„Jsme rádi, že se nám podařilo zahájit spolupráci, s hrdostí navazujeme na úspěchy zlínského fotbalu,“ pravil zakladatel společnosti Radomír Lapčík.

Do klubu (i na dresy) vstupuje také sázková společnost Tipsport.

„Jsme velmi rádi, že můžeme v našem klubu přivítat tak silné jméno na českém trhu,“ konstatoval spokojeně viceprezident klubu Zdeněk Grygera.

Také dobře známý hráč na českém sportovním trhu neskrývá spokojenost. „Jako největší česká sázkovka potřebujeme posilovat přítomnost v regionech, Zlínu věříme, má určitě na klidný střed tabulky,“ prohlásil marketingový ředitel Tipsportu Jan Čumpelík.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x