Novoroční benefiční koncert v Hulíně vynesl rekordní částku

Přes 100 tisíc korun vynesl benefiční koncert. Foto: Hulín.cz
HULÍN - Rekordní částku 126 tisíc korun vynesla letošní Novoroční benefice pořádaná městem Hulínem. Výtěžek akce pomůže v činnosti poskytovateli sociálních služeb, DECENT Hulín. 

Mile mě překvapila tato velmi pěkná vybraná částka. Za dobu pořádání Novoroční benefice je zatím rekordní. Děkuji všem, kteří tímto způsobem podpořili naše sociální služby. Pomohli dobré věci,“ vzkázal Roman Hoza, starosta města Hulína.

Zájemci mohli přispět libovolnou finanční částkou během benefice, která se uskutečnila v sále MKC Hulín. V průběhu večera si vyslechli operní program v podání Romana Hozy ml., Doubravky Součkové, Petera Bergera a Kostiantyna Tyshka.

Pomyslný šek na částku 126 tisíc korun převzala v závěru akce od starosty Romana Hozy a jeho místostarosty Jiřího Schaffera ředitelka sociálních služeb DECENT Hulín Jiřina Štěpánková. „V rámci této akce pravidelně formou květiny a drobného dárku děkujeme našim pečovatelkám a jednomu pečovateli. Jsou v každodenním kontaktu s klienty a odvádí dlouhodobě skvělou práci pro potřebné, která si ocenění zaslouží,“ doplnil Roman Hoza. 

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x