Nový bazén ve Valašském Meziříčí se vodomilům poprvé předvede 11. června. Vstup bude zdarma

Foto: Město Valašské Meziříčí
VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Letošní koupací sezóny se ve Valašském Meziříčí nemohou dočkat. Důvod je jasný! Pro návštěvníky je zde připraven nový moderní bazén s vyhřívanou vodou a atrakcemi pro všechny generace.

Slavnostní otevření jsme plánovali s ohledem na nové trávníky a potřebu jejich zpevnění. Všichni věříme, že v sobotu 11. června nám bude přát počasí a návštěvníci si nový bazén i atrakce užijí naplno,“ pozval starosta Valašského Meziříčí Robert Stržínek.

První návštěvní den bude vstup na koupaliště zdarma. Zaměstnanci městské společnosti ST Servis tak budou pouze dohlížet na dodržení maximální kapacity koupaliště. Ta se díky novému bazénu zvýšila z 1 600 na 2 300 návštěvníků.

Celkové náklady na vybudování nového rekreačního bazénu s ohřevem vody a rekonstrukce vstupu na koupaliště dosáhly 60 milionů korun. Nová nerezová vana má hloubku 1,2 metrů a plochu 800 metrů čtverečních. Součástí bazénu je i šestnáctimetrová skluzavka, pětasedmdesátimetrový tobogán nebo třeba lehátka a sedátka s perličkou.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x