Nový román Šárky Šiškové přijedou do Zlína pokřtít známí herci

Šárka Šišková (napravo) a Petra Hřebíčková. Foto: Archiv Šárky Šiškové
ZLÍN – Zlínská rodačka Šárka Šišková, která se výrazně proslavila v oděvním světě, úspěšně působí už několik let také na poli literárním. Za pár dní vyjde její v pořadí už pátý román, který do Zlína přijede slavnostně pokřtít herečka Petra Hřebíčková spolu s hercem Pavlem Vackem.

Zlínská spisovatelka, renomovaná oděvní návrhářka Šárka Šišková, políbena několika múzami úspěšně pootočila kormidlo a oblast módního designu v roce 2018 vyměnila za literaturu. Její už pátá kniha, román Ještě je čas, představuje čtenářům vyzrálou spisovatelku, která se nebojí aktuálních témat současného světa, ve kterém žijí nejen její hrdinové, ale i čtenáři. 

Děj nového románu se odehrává ve Zlíně, Praze, ale i pod hladinou moře či na potápěčské lodi. Je to opět příběh plný autenticity, dramatický s výbornými dialogy, kterými autorka zcela mistrně posouvá děj.

Psaní není má zpověď, je to mé vyprávění o životě Tady a Teď, který mě zajímá. Jsem jeho součástí,“ říká Šárka, která své knihy také ilustruje. „Malování a psaní je pro mě největší tvůrčí svobodou. Mé postavy a děj příběhu tvořím se stejnou vášní a zaujatostí, jako bych malovala akvarel, rychle, naléhavě,“ dodává spisovatelka.

V roce 2018 vyšla úspěšná prvotina Šiškové A co láska?, která se dočkala už druhého vydání, v roce 2019 román Dokonalý život?, v roce 2020 román Navždy nebo jen na chvíli?. A v roce 2021 román Naslouchám.

Křest knihy se uskuteční ve středu 16. listopadu od 17 hodin v kavárně 15. budovy továrního areálu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x