Obyvatelé Otrokovic budou moci ovlivnit plán rozvoje sportu ve městě

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Otrokovice)
OTROKOVICE - Pro všechny lidi, které zajímá, jakým směrem se bude ubírat sport v Otrokovicích, uspořádalo město veřejné projednání dokumentu Strategický plán rozvoje sportu pro město Otrokovice do roku 2030. Akce se uskuteční ve středu 30. září v 16.00 hodin v kinosále Otrokovické Besedy, serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí města Romana Pastuszková.

Strategický plán rozvoje sportu navrhuje, jakými způsoby může město podporovat sport v Otrokovicích. Dokument vychází z původního šetření současného stavu sportovní nabídky a provozu sportovních zařízení, financování sportu, analýzy sportovní účasti a potřeb dospělých obyvatel města, žáků základních a středních škol v Otrokovicích. Součástí šetření byly také rozhovory se zástupci sportovních organizací a představiteli města. Dokument byl rovněž připomínkován na jednání komise mládeže a sportu. Zapracovány zde byly také výsledky ankety veřejnosti.

„Veřejné projednání tohoto dokumentu jsme uspořádali, aby se k němu lidé před jeho definitivním schválením mohli vyjádřit. Pokud bychom v průběhu setkání získali nějaký nový zásadní podnět, jsme ještě schopni jej do plánu zapracovat,“ uvedla Barbora Šopíková, vedoucí odboru školství a kultury, který má oblast sportu v kompetenci.

S projednávaným dokumentem se mohou občané předem seznámit na stránkách města.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x