Odstartoval 16. ročník akcelerátoru pro začínající podnikatele Můj první milion. Vítěz získá 70 tisíc korun a možnost další investice

ZLÍN – Chtěli byste začít podnikat, ale nevíte, jak svůj nápad proměnit v úspěšný byznys a jak najít prvního platícího zákazníka? Kde vzít kontakty, informace, nebo dokonce investora? To vše se dozvíte díky akcelerátoru Můj první milion, který odstartoval 1. října.

Akcelerátor Můj první milion i tentokrát nabízí vysokoškolákům, středoškolákům a zájemcům z řad veřejnosti cenné zkušenosti, znalosti a know-how těch nejlepších. Během pouhých pár týdnů tak z tvého nápadu může vzniknout reálný byznys plán.

Osvědčený model akcelerátoru Můj první milion je i letos největším lákadlem programu, který za 16 let své existence pomohl na svět mnoha originálním a stále živým nápadům.

O tom, že Můj první milion je skvělý projekt, jenž má smysl a přináší výsledky, svědčí mimo jiné také příběhy firem Tri Pirogy, Dave´s knives, Lajk pack, DOLLER, nebo třeba VASKY, které akcelerátorem prošly v minulých letech. Je zřejmé, že i pár týdnů ve společnosti správných lidí, v našem případě exkluzivních partnerů projektu, dokáže mnohým od základů změnit život a nasměrovat začínající podnikatele na správnou cestu k úspěchu,“ zhodnotil jednatel Technologického inovačního centra Lukáš Trčka.

Atraktivitu projektu Můj první milion umocňují také lákavé finanční i věcné ceny. Vítěz hlavní kategorie získá na rozjezd svého podnikání 70 000 korun, bojovat může ale o investici ve výši až 1 a půl milionu korun!

Registrovat se můžete od začátku října až do 14. února 2023. V průběhu února pak porota vybere top 10 záměrů z obou kategorií, které postoupí do akceleračního programu. Ten během osmi nabitých týdnů nabídne smršť odborných workshopů a konzultací v hodnotě až 150 tisíc korun.

Čekají na vás přednášky, během nichž si osvojíte nejdůležitější znalosti obchodního modelu a marketingu. Seznámíte se s patřičnými právními aspekty, prověřenými tipy pro vedení projektů a úskalími podnikových financí. A v neposlední řadě zhodnotíte a vypilujete také svoje prezentační dovednosti.

Z 10 zúčastněných projektů na závěr vybere porota složená z partnerů akcelerátoru z každé kategorie 3 nejlepší. Bude mezi nimi právě ten váš?

Přihlášku najdete na www.mujprvnimilion.cz

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x