Odstartoval další ročník podnikatelského akcelerátoru Můj první milion

Foto: Můj první milion
ZLÍN - 17. ročník podnikatelského akcelerátoru Můj první milion odstartoval. Nejzajímavějším nápadům nabízí finance na rozjezd byznysu, mentoring a možnost získat investici až 2 500 000 Kč.

Jak svůj nápad proměnit v úspěšný byznys a najít prvního platícího zákazníka? Kde vzít kontakty, informace, nebo dokonce investora? To se dozvíte už brzy, stačí se jen přihlásit do akcelerátoru Můj první milion.

Akcelerátor Můj první milion i tentokrát nabízí vysokoškolákům, středoškolákům a zájemcům z řad veřejnosti cenné zkušenosti, znalosti a know-how těch nejlepších. Během pouhých pár týdnů tak z vašeho nápadu může vzniknout reálný byznys plán. Jste připraveni na úspěšný rozjezd svého podnikání?

Podnikání je jako maraton, ne sprint. Vyžaduje vytrvalost, trpělivost a správné strategie. Proto jsme pro podnikavce z našeho kraje připravili unikátní program, který jim pomůže nastartovat jejich podnikání a dosáhnout prvních úspěchů. Každý rok program inovujeme a hledáme nové mentory, kteří sdílejí své zkušenosti a znalosti. Jsme rádi, že letos s námi bude spolupracovat i Martin Bernátek, který svými zkušenostmi z budování Ovečkárny inspiruje ostatní,“ zhodnotila manažerka akcelerátoru Olesja Lancevská.

Registrovat se můžete už nyní, deadline pro přihlášení je 14. února 2024. V průběhu února 2024 porota vybere v každé kategorii top 10 záměrů, které postoupí do akceleračního programu. Ten během osmi nabitých týdnů nabídne smršť odborných workshopů a konzultací v hodnotě až 120 tisíc korun.

Akcelerátor vás vybaví potřebným know-how, abyste dokázali vykročit od skvělé myšlenky ke skutečnému byznysu, a naučí vás poprat se s překážkami, s nimiž se můžete na své cestě k prvnímu milionu setkat. Z 10 zúčastněných projektů na závěr vybere porota složená z partnerů akcelerátoru z každé kategorie 3 nejlepší, které si odnesou hodnotné ceny. Bude mezi nimi právě ten váš? A proč ne?

Přihlášku a víc informací najdeš na www.mujprvnimilion.cz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x