On-line kino Hvězda promítá každý den

Foto: MKUH
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Kino Hvězda Uherské Hradiště je stejně jako všechna kina zavřené, ale diváci si opět mohou každý den vždy od 20:30 udělat skvělé kino doma. Server Zlin.cz o tom informoval mluvčí hradišťských městských kin Jaromír Orel.

Už od 12. října byla na programu on-line kina francouzská komedie Co jsme komu zase udělali? V úterý si mohli lidé prostřednictvím internetového streamu Moje kino LIVE promítnout norský film Disco o dospívání, přijetí sebe sama a fanatismu.

„V sobotu je na programu idylický dokument z horské balkánské oblasti Země medu a v neděli v české premiéře francouzsko-tuniská komedie Všude dobře, doma nevím,“ pozval ke streamu Orel.

„Funguje to jednoduše. Vyberte si film a on-line zakupte vstupenku. Odkaz na stream vám pošleme do e-mailu uvedeného při koupi vstupenky. Vytvořte si dobré domácí podmínky pro rodinou projekce nebo se setkejte s kamarády. Cena vstupenky činí 100 korun, ale srdcaři a  milovníci dobrého filmu, kteří chtějí podpořit své kino, mohou poslat také 250 korun nebo 500 korun (je třeba vybrat jako „slevy“),“ obrátil se na veřejnost mluvčí městských kin.  Nový program se bude podle jeho slov objevovat vždy koncem týdne na webových stránkách kina, ale také na facebooku a instagramu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x