Opilý mladík ze Zlína mlátil plastovou lahví do aut. Snažil se prý odstranit ptačí trus

Podnapilý mladík mlátil plastovou lahví do zaparkovaných aut. Foto: MP Zlín
ZLÍN - Litý boj s fiktivním nepřítelem se zřejmě odehrával v hlavě 25letého muže ze Zlína první červencovou sobotu ráno. Bohužel se přitom pohyboval v blízkosti frekventované křižovatky a prázdnou plastovou láhví bouchal do zaparkovaných automobilů. Jeho jednání nenechalo klidným očitého svědka, který pohotově vytočil linku tísňového volání 156.

Pět minut po přijetí oznámení na místo dorazila motorizovaná hlídka Městské policie Zlín, která zjistila, že podezřelým je muž dobře známý z předchozích incidentů. Ten byl celkově dezorientovaný, docházelo u něj ke střídání nálad a domníval se, že se nachází v Praze.

K úderům plastovou láhví do aut dotyčný uvedl, že se z nich tímto způsobem snažil odstranit ptačí trus. Tyto mentální pochody vzápětí pomohlo objasnit orientační vyšetření na ovlivnění alkoholem, které prokázalo přes 2,3 promile.

Vzhledem k abnormálnímu chování mladého muže byla na místo přivolána také zdravotnická záchranná služba. A protože ani s přibývajícím časem nedokázal opilec kontrolovat své chování, převezli jej strážníci k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice.

Hlídka MP Zlín provedla také důkladnou kontrolu vozidel, které označil svědek. Nezjistila na nich žádnou majetkovou škodu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x