Otevřená zlínská Letná: fanoušci mohou nahlédnout do zázemí klubu a užít si dopoledne s fotbalisty

Prvoligový klub FC Fastav Zlín v sobotu chystá akci nejen pro děti. Foto: FC Fastav Zlín
ZLÍN – Díky víkendu otevřených sportovišť máte jedinečnou možnost nahlédnout do zázemí prvoligového fotbalového klubu FC Fastav Zlín a podívat se do míst, kam se běžný fanoušek nedostane.

Prvoligový klub na na fotbalovém stadionu Letná otevře své brány široké veřejnosti v sobotu 23. dubna od devíti do dvanácti hodin u příležitosti oslav sedmistého výročí města Zlín.


„Akci jsme zaměřili primárně na děti, protože právě oni jsou budoucností našeho klubu. Chlapcům a dívkám budou k dispozici profesionální trenéři mládeže FC FASTAV Zlín, dopoledne bude plné zajímavého sportovního programu,“ říká mluvčí moravského klubu Zuzana Molková.

Pro děti budou připravené dovednostní fotbalové a míčové soutěže. „Plánujeme, že uspořádáme i mini zápas, kdy si děti mezi sebou zahrají v dresech FC FASTAV Zlín,“ zve na sobotní dopolední akci šéftrenér mládež Jakub Řihák.

Účastníci se mohou těšit i na přítomnost a autogramiádu vybraných hráčů prvního týmu. Přestože se ševcům o víkendu rozjede nadstavbová část, pokusí se zlínští činovníci dostat na tuto akci i profesionální hráče, kteří dopoledne stráví na Letné a předají mladým nadějím cenné rady.

„Otevřený bude také fotbalový fanshop, ve kterém se můžete jako správný fanoušek pořádně vybavit jak jinak než do žlutomodrých barev,“ informuje Molková.

Chybět nebudou ani soutěže. „Ve hře budou například i volné vstupenky na domácí prvoligový zápas FCZ, fanouškovské předměty a spousta další zábavy,“ láká Molková.

Cílem akce je ukázat možnosti aktivního sportovního vyžití, které svým obyvatelů město Zlín nabízí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x