Otrokovice jsou opět v první desítce NEJ měst v České republice

Foto: MěÚ Otrokovice
OTROKOVICE - Že jsou v Otrokovicích pěkná místa, vyplývá z opětovného umístění v soutěži, ve které rozhodují svým hlasováním občané Česka. Server Zlin.cz o tom informovala mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

Kdyby se soutěž konala před rokem 1989, pravděpodobně by Otrokovice bodovaly v kategorii nejvíc páchnoucí ovzduší a nejšpinavější voda v řece. Soutěž „NEJ město a obec Čech a Moravy“ je ale naštěstí mnohem mladší a Otrokovice se v mnoha ohledech změnily k nepoznání.

Takže už od roku 2010 získávají ocenění a umísťují se v první desítce mezi přihlášenými městy v celorepublikové soutěži a jsou to kategorie veskrze pozitivní.

Soutěž pořádá každým rokem celorepublikový informační portál CZREGION. V soutěži „Nejkrásnější město a obec Čech a Moravy 2019“ Otrokovice získaly šesté místo.

„Děkuji všem hlasujícím a také občanům našeho města, kteří udržují své okolí v čistotě. Ačkoliv Otrokovice nemají historické budovy, náměstí či zámecké zahrady, přesto jsou zde krásná místa, kde můžeme trávit volné chvilky a využívat kvalitní služby, které město poskytuje,“  uvedla starostka města Hana Večerková.

Následující ročník soutěže bude začínat 1. dubna 2020.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x