Otrokovice ožijí v pátek a sobotu Lážo Plážo Festem! Přijedou Rybičky 48, Tomáš Klus nebo švédští Royal Republic

Foto: FB Lážo Plážo Fest
OTROKOVICE – Otrokovice přivítají začátek léta ve velkém stylu! Už tento pátek 23. a sobotu 24. června ožije Štěrkoviště čtvrtým ročníkem multižánrového festivalu Lážo Plážo Fest, na kterém se představí například Rybičky 48, Škwor, Tomáš Klus, vypsaná fiXa nebo švédská kapela Royal Republic.

Zejména rockoví fanoušci by měli na Štěrkáč přijít už v pátek 23. června. Do Česka se totiž vrátí švédská kapela Royal Republic. „Mám radost, že můžeme přivézt aktuální kapelu se světovým renomé. Je mi jasné, že ne každý festivalový návštěvník ji bude znát, ale jsem si jistý, že z koncertu bude většina fanoušků odcházet nadšená, a právě Royal Republic bude to jméno, o kterém se bude mluvit,“ věří šéf Lážo Plážo Festu Jan Svoboda.

Po Royal Republic bude stage patřit legendárnímu Škworu. Kapela letos slaví 25 let a v Otrokovicích proto odehraje prodloužený 80minutový koncert. Festival v pátek zahájí punkrocková kapela Civilní Obrana, po ní přijdou na řadu turbo-šansonová kapela Poletíme? a tanz metalová kapela Trautenberk.

Ti, kteří dorazí na Lážo Plážo Fest v sobotu 24. června, uvidí jedinou monster show Rybiček 48 ve Zlínském kraji. Oblíbená kapela odstartovala už svou 20. festivalovou sezónu, kterou provází extrémní porce pyrotechniky a světelných efektů.

Sobotní odpoledne na Štěrkáči otevře Tomáš Klus, multižánrovost festivalu potvrdí ikona slovenského reggae Medial Banana, raper Kali a nestárnoucí Horkýže Slíže. Poté přijdou na řadu další dvě legendy české hudební scény –⁠ Tata Bojs a letos dvakrát oceněná skupina roku vypsaná fiXa.

Mezi headlinery festivalu patří i samotný areál. Návštěvníci Lážo Plážo Festu si na Štěrkáči užijí koupačku, vodní atrakce i nová hřiště. Ve street food zóně bude pestrá nabídka burgerů, světové kuchyně a festivalových klasik.

Program Lážo Plážo Festu 2023

Pátek 23. června: 15:45 Civilní Obrana, 17:15 Poletíme?, 19:00 Trautenberk, 20:45 Royal Republic, 22:45 Škwor

Sobota 24. června: 12:30 Tomáš Klus, 14:15 Medial Banana, 15:45 Kali, 17:15 Horkýže Slíže, 19:00 Tata Bojs, 20:45 vypsaná fiXa, 22:45 Rybičky 48

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x