Otrokovické přístaviště se už za několik dní představí v novém kabátě

Foto: televize TVS
OTROKOVICE – Stavební práce na novém zázemí pro turistické informační centrum, bufetu a sociálním zařízení v otrokovickém přístavišti pomalu finišují. Už v sobotu 17. září se totiž zrevitalizovaný prostor u řeky Moravy otevře návštěvníkům.

Otrokovické přístaviště je významným turistickým uzlem. Denně jím projdou stovky lidí, ať už na kolech, pěšky či jinými prostředky. Co však tomuto místu doposud chybělo, bylo kvalitní zázemí. Proto se vedení města rozhodlo v letošním roce prostor revitalizovat.


„Celý tento investiční projekt byl rozdělen do dvou etap. V první etapě na jaře letošního roku prošel proměnou přilehlý park a nyní, ve druhé etapě, je dokončeno nové zázemí turistického informačního centra včetně sociálního zázemí a bufetu s občersvením,“ upřesnil místostarosta Otrokovic Petr Ťopek.


Celá investiční akce vyjde radnici na bezmála 7 milionů korun. Slavnostní otevření zrevitalizovaného prostoru je na programu v sobotu 17. září od 14 hodin.


Otevřením zrevitalizovaného přístaviště nám vznikne nové místo pro pořádání společensko-kulturních událostí, například v rámci Otrokovických letních slavností,“ dodal Ťopek.


Otevření přístaviště v novém kabátě zpestří vystoupení Ženského pěveckého sboru pod vedením sbormistra Marka Obdržálka. Těšit se můžete také na taneční pásmo orientálních tanečnic a koncert známé zlínské kapely Podjezd.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x