Otrokovický Lážo Plážo Fest nabídne už popáté skvělé domácí i zahraniční kapely a tu správnou letní atmosféru

Foto: Lážo Plážo Fest
OTROKOVICE – Kvalitní hudbu, vynikající jídlo a pití, koupání a hlavně tu pravou letní pohodu na pláži. To všechno nabídne dvoudenní Lážo Plážo Fest, který v Otrokovicích startuje už tento pátek 14. června v 15 hodin.

Prostorný areál na Štěrkovišti slibuje i letos skvělou zábavu, a to je hudební laťka z předchozích ročníků nastavena hodně vysoko! Line-up festivalu bude opět mezinárodní – do Otrokovic zamíří britské trio The Hara, které letos uchválilo Rock for People.

Po velkém úspěchu švédské kapely Royal Republic jsme měli jasno v tom, že chceme do Otrokovic opět přivézt aktuální zahraniční jméno. The Hara je přesně ten typ kapely, která je famózní při živém vystoupení. Na Lážo Plážo Festu k tomu dostane ideální večerní slot. Nepochybně nás čeká fantastická show,“ těší se šéf festivalu Honza Svoboda.

Pátý ročník otrokovického festivalu nabídne v programu i další skvělá jména. Své největší hity, novou desku, nekonečno energie i spoustu ohňů přiveze jedna z nejžádanějších českých kapel Divokej Bill. Dorazí také Wohnouti, Iné Kafe, Adam Ďurica, Pokáč nebo Skyline.

Areál je útulný, ale zároveň dost velký na to, abychom vytvořili pod pódiem pořádný kotel. Lážo Plážo Fest si ale užije celá rodina. Menší děti budou nadšené z brouzdaliště a skluzavek, ty větší z tobogánu a vodních atrakcí. A co teprve dětské hřiště s parádními lanovými prolézačkami. Speciálně pro nejmenší účastníky festivalu chystáme cukrárnu s točenou zmrzlinou Unicorn,“ vyjmenoval z taháků pro malé návštěvníky Honza Svoboda.

Občerstvení bude jako vždy pestré. Světová kuchyně nabídne třeba egyptský street food, americké hot dogy, belgické hranolky, korejský Corn DoG, maďarské langoše, thajskou rolovanou zmrzlinu, francouzské palačinky crêpes, bublinkové waffle, ale i další oblíbené speciality z grilu, burgery, steaky a makrely.

Celý festival je bezhotovostní. „Místo vytahování peněženky z kapsy pokaždé, když budete chtít zaplatit, stačí jen přiložit náramek. Ozve se pípnutí a vy budete vědět, že máte zaplaceno,“ říká Svoboda.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x