Otrokovičtí Panteři sehrají benefiční utkání pro Ukrajinu

Foto: Panteři Otrokovice
OTROKOVICE – I když otrokovickým florbalistům sezona skončila už před necelým měsícem, na palubovku sportovní haly na Štěrkovišti za pár dní vyběhnou znovu. V neděli 20. března od 17 hodin se zde odehraje benefiční utkání Hrajeme srdcem pro Ukrajinu.

Ani otrokovickým Panterům není lhostejné, co se nyní ve světě děje, a rádi by válkou zmítanou Ukrajinu podpořili tak, jak umí nejlíp – sportem. Proto se rozhodli uspořádat benefiční utkání, kterým chtějí na jednu stranu pobavit své věrné fanoušky, ale hlavně podpořit ukrajinské rodiny, které válka přivedla do Otrokovic.

V benefičním utkání vyzvou florbalisté Otrokovic tým složený z legend, známých osobností a sponzorů otrokovického florbalu. Fanoušci přivítají spoustu známých jmen v čele s bývalým kapitánem a současným předsedou klubu Karlem Ťopkem. Dále se na otrokovické palubovce představí klubová legenda Michal Nagy spolu se svým mladším bratrem Martinem Nagym a chybět nebude ani tvrdý útočník Václav Večeřa, který byl u všech velkých úspěchů Panterů.

Kromě florbalové bitvy se diváci mohou těšit i na závěrečný penaltový rozstřel a další dovednostní soutěže. O přestávkách se představí naše nejmladší florbalová generace, která změří síly s týmem přípravky Zlín Lions. Po skončení utkání se fanoušci mohou vyfotit se současnými i bývalými superligovými hráči. Přijďte se pobavit a podpořit dobrou věc,“ vyzývá jménem otrokovických Panterů sekretář klubu Petr Stoklásek.

Veškerý výtěžek z benefičního utkání společně s 50 % z výtěžku fanshopu poputuje na podporu konkrétních ukrajinských rodin, které našly přechodný domov v Otrokovicích.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x