Otrokovičtí Panteři vstoupí do sezony s novým generálním partnerem

Foto: Panteři Otrokovice
OTROKOVICE – Otrokovičtí florbalisté mají nového generálního partnera, kterým se stala otrokovická stavební společnost PSG. Od nové spolupráce si slibují i lepší zapojení mládeže.

Velice si vážíme nově obnovené spolupráce se společností PSG, a to hned na pozici generálního partnera. Partnerství je o to cennější, v jaké nejisté době se nacházíme. Cílem je, abychom společně dělali radost našim fanouškům a příznivcům. Jsme stabilním členem nejvyšší florbalové soutěže a díky podpoře ze strany PSG věříme, že budeme i nadále,“ řekl předseda klubu Karel Ťopek.

Na obnovení spolupráce s otrokovickým florbalem se těší i vedení stavební firmy.

Naše stavební skupina PSG dlouhodobě podporuje sport a aktivní život. Vnímáme, že v současné době je podpora sportu důležitější než kdy dřív, protože pandemie koronaviru negativně ovlivnila jak profesionální sport, amatérské kluby, tak i celkově motivaci dětí začít sportovat,“ řekl na úvod zástupce stavební skupiny PSG Peter Surovič.

Panteři jsou už více než deset let stabilním účastníkem florbalové superligy a každoročně bojují v play-off. Ve Zlínském kraji jsou jediným florbalovým klubem na nejvyšší úrovni.

Když se naskytla šance stát se generálním partnerem tohoto úspěšného klubu z Otrokovic, tedy z města, ve kterém má naše stavební skupina PSG své sídlo, tak jsme vůbec neváhali. Věřím, že společně dosáhneme skvělých výsledků, přitáhneme mládež ke sportu a budeme hlavně dělat radost fanouškům,“ pokračoval Peter Surovič.

Po podpoře hokejistů PSG Berani Zlín a cyklistického týmu PSG Mechanix z Chropyně je klub PSG Panthers Otrokovice dalším klubem z regionu, který ponese jméno této stavební společnosti.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x