Otrokovičtí Panteři vyhráli pošesté za sebou a upevnili si vedení v první lize

Foto: Panteři Otrokovice
OTROKOVICE – Florbalisté Otrokovic jedou na vítězné vlně! V Ostravě vyhráli už šesté utkání v řadě, tým FBC Letka porazili 4:2 a pojistili si vedení v prvoligové tabulce.

Skóre střetnutí na půdě Ostravy otevřel v 10. minutě otrokovický Kubíček, který zužitkoval krosovou přihrávku Gála.

V prostřední třetině domácí srovnali po rychlé rozehrávce standardní situace, těsně před druhým odchodem do kabin ale vrátil náskok Panterům kapitán Gál, který stál na konci kombinace Sovják-Červenka. Chvilku předtím se na druhé straně zaskvěl parádním zákrokem gólman Kohút.

Také poslední dějství začali Otrokovičtí dobře, přesilovku proměnil Červenka střelou do šibenice. Letka ještě jednou korigovala, závěrečné slovo ale měli bratři Ležatkovi, David dorazil do síťky pokus Martina.

Byla to dost divočina. Florbalově to nebyl náš nejlepší zápas, ale ubojovali jsme to. Zvládli jsme tlak Letky, která opravdu tlačila a napadala nás od první minuty. Bylo důležité, že jsme ten zápas zvládli v hlavě a dotáhli ho do vítězného konce,“ zhodnotil utkání brankář Otrokovic Adam Kohút, který svůj tým několikrát podržel a odnesl si cenu pro nejlepšího otrokovického hráče zápasu.

Čekali jsme těžké utkání, věděli jsme, že soupeř hraje aktivně a že nám jeho styl nebude úplně sedět, proto jsme se na to připravovali. Moc nám to ale dneska nelepilo, takže soupeř nás v některých místech utkání přehrával. Dneska to nebylo moc o florbalu, bylo to hodně fyzické. Vyhrál šťastnější tým,“ myslí si trenér Panterů Lukáš Petřík.

Další střetnutí odehraje áčko Otrokovic v neděli 22. října doma proti Chomutovu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x