Otrokovičtí Panteři ztratili formu. Proti Kladnu prohráli třetí ze čtyř zápasů

Foto: Tomáš Brčko
OTROKOVICE – Po osmizápasové vítězné šňůře dolehla na florbalisty Otrokovic menší krize. Z posledních čtyř utkání si připsali výhru pouze jednou a v tabulce klesli na třetí místo. Naposledy podlehli před domácím publikem kladenským Kanonýrům 2:7.

Na listopad nebudou otrokovičtí Panteři vzpomínat nejlépe. Ze dvanácti možných získali svěřenci Lukáše Petříka pouze tři body a v prvoligové tabulce jim patří průběžné třetí místo.

Duel s Kanonýry přitom začal nadějně, devět vteřin po nevyužité přesilovce se prosadil zblízka Martin Ležatka. To ale bylo poprvé a naposledy, kdy Otrokovičtí vedli. Gál neproměnil velkou šanci, pravidlo „nedáš – dostaneš“ naopak potvrdil na druhé straně z dorážky Chroust a ještě do přestávky otočil skóre nejlepší střelec soutěže Bachmaier, který po zmatcích v otrokovické obraně střílel do prázdné brány.

Prostřední třetina vyzněla jasně pro Kladno, které navýšilo svůj náskok na rozdíl tří gólů. Také nástup do poslední části vyšel lépe hostům a až za stavu 1:6 se podruhé v zápase trefil bekhendem Martin Ležatka. Závěrečná power play vyzněla do ztracena, naopak po nahrávce Sovjáka naslepo pečetili Středočeši do opuštěné brány.

V první třetině jsme podle mě dominovali, ale i tak jsme bohužel prohrávali 1:2. Ve druhé třetině nás zlomily dva nešťastné góly, pak jsme začali hrát křečovitě a ta naše hra nedávala žádný smysl,“ zhodnotil utkání útočník domácích Martin Ležatka.

Rozhodla naše neproduktivita v první části zápasu a v té druhé hlava. I když soupeř na začátku nebyl výrazně lepší, pořád dával góly a nám se na to gólově nepodařilo reagovat. S koncovkou jsme se trápili celý zápas a Kladno postupně navyšovalo,“ viděl hlavní příčiny neúspěchu trenér Otrokovic Lukáš Petřík.

Další duel odehrají Panteři v sobotu 25. listopadu v Mladé Boleslavi proti Čelákovicím, kterým patří předposlední místo.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x