Panteři jedou na vítězné vlně. Po Ústí si smlsli i na Plzni a jsou průběžně druzí

Foto: Tomáš Brčko
OTROKOVICE – Florbalisté Otrokovic chytili v posledních zápasech vítězný rytmus. Nejprve si na domácím hřišti v nervydrásajícím utkání poradili s vedoucím Ústím nad Labem a následně venku jasně přestříleli Plzeň. V tabulce první ligy Panterům aktuálně patří druhé místo.

Zatímco vyrovnaný zápas s Ústím nad Labem rozhodovalo až prodloužení, ve kterém byli díky vítězné trefě kapitána Gála šťastnější domácí, utkání v Plzni bylo od začátku jasnou záležitostí otrokovických Panterů.

Pomohlo nám vyloučení domácího hráče, který dostal za vysokou hůl dvojnásobný trest. Obě přesilovky jsme využili zásluhou tref Davida Ležatky a Josefa Štourače,“ informovali Panteři na svém klubovém webu.

Domácí Plzeň sice snížila ještě do první pauzy, v prostřední třetině ale Otrokovičtí odskočili na 5:1 a vytvořili si rozhodující náskok. Následně zužitkovali ještě další početní výhodu.

V branku jsme nepřetavili až čtvrtou přesilovku na začátku poslední části, a i když jsme v ní inkasovali, drama jsme nepřipustili. Góly z rychlých kontrů jsme udržovali dostatečný rozdíl ve skóre,“ sdělili florbalisté Otrokovic na webu.

Výsledné skóre se zastavilo na konečných 9:4 pro Otrokovice. O branky Panterů se podělilo pět hráčů, dvakrát se prosadili Vykopal, Gál a sourozenci Ležatkovi.

V dalším zápase přivítají Panteři na Štěrkovišti Štíry z Českých Budějovic. Zápas je na programu v neděli 8. října od 18 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x