Panteři udrželi nejlepšího střelce. Vykopal prodloužil smlouvu až do roku 2024

Nejlepší střelec František Vykopal bude dál nosit dres otrokovických Panterů. Foto: Florbal.cz
OTROKOVICE – Florbalové Otrokovice udržely nejlepšího střelce Františka Vykopala. Autor letošních osmadvaceti branek a dvanácti asistencí se i přes nabídky z jiných klubů dohodl na pokračování spolupráce s Pantery, smlouvu prodloužil do roku 2024.

Velmi si vážím, že se František, i přes nabídky ostatních klubů, rozhodl prodloužit smlouvu u nás v Otrokovicích. Dostal se už do pozice, kdy na něm leží velká odpovědnost za výsledky týmu a jsem rád, že se jí nebojí. Jsem přesvědčený, že své výkony může posunout ještě o úroveň výše a tím posune i celý tým,“ prohlásil v tiskové zprávě na klubovém webu manažer Panterů Karel Ťopek.

Třiadvacetiletý útočník působí v Otrokovicích od roku 2017, kdy přišel z Uherského Brodu. Během pěti sezon odehrál v nejvyšší soutěži 130 utkání, postupně se vypracoval mezi hlavní opory týmu. Svými výkony si vysloužil i místo v širším kádru reprezentace.

Jsem velmi potěšen, že Fera Vykopal prodloužil v Otrokovicích smlouvu. Už jen proto, že s ním dlouhodobě spolupracuji a věřím v jeho schopnosti. V herním stylu, který chceme hrát, bude velmi platný a střeleckých příležitostí bude mít určitě dost. Očekávám, že bude lídr a posune nás hodně vysoko v tabulce. Z mého pohledu je to rozený střelec a určitě je to jeden z pilířů otrokovického kádru,“ uvedl otrokovický trenér Karel Ševčík.

Vykopal se v Otrokovicích rozhodl zůstat z mnoha důvodů. „Moc se těším na to, že budu bojovat za Pantery minimálně další dvě sezony. Doufám, že dosáhneme výsledků, jako tomu bývalo v Otrokovicích zvykem. Samozřejmě se těším na mé herní vytížení, udělám vše pro to, abych se posunul na úroveň hráčů z reprezentace,“ řekl po podpisu nové smlouvy.

Důvěru klubového vedení i kouče Ševčíka chce splatit na hřišti. „Týmu pro letošní sezonu věřím. Silné jádro zůstane jako minulý rok. Myslím si, že jsme letos schopni hrát o vyšší příčky než loni,“ je přesvědčený Vykopal. 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x