Páteční bilance? Šest dopravních nehod ve Zlínském kraji

Foto: HZS ZK
ZLÍNSKÝ KRAJ - Hasiči ze Zlínského kraji měli v pátek plné ruce práce. Jen během pátečního dopoledne vyjeli k šesti dopravním nehodám.

Jedna z nich se stala na Kroměřížsku u obce Bílavsko, kde se střetla dvě osobní auta. Obě skončila na kolejích. Naštěstí v tu dobu místem neprojížděl vlak. Provoz na trati musel být zastaven. Nehoda si vyžádala jedno zranění. Jedním cestujícím z vozidla byl i pes, který vyvázl bez zranění a bylo o něj na místě postaráno.

Hasiči u vozidel provedli protipožární opatření a odpojili autobaterie. Po nárazu došlo k úniku provozních kapalin, které hasiči zasypali sorbentem a zamezili dalšímu úniku. Na místo se dostavili drážní hasiči, kterým bylo z naší strany předáno velení. Poté se hasiči vrátili zpět na svou stanici.

Další páteční nehoda se stala na Uherskohradišťsku v Buchlovicích, kde se u čerpací stanice střetla dvě osobní auta. Na místo byli vysláni profesionální hasiči z Uherského Hradiště. Nehoda se obešla bez zranění.

I zde hasiči provedli protipožární opatření a odpojení autobaterií. Po nárazu vyteklo z aut větší množství provozních kapalin, které hasiči zasypali sorbentem. Na závěr uklidili vozovku a vrátili se zpět na svou stanici.

Zdroj: HZS ZK

Zobrazit fotogalerii >>

--> --> --> --> -->