Pátek na silnicích Zlínského kraje: jedno auto narazilo do betonového panelu, druhé prorazilo plot

Dopravní nehoda u Strání. Foto: HZS ZK
ZLÍNSKÝ KRAJ - Ani 1. března neměly složky Integrovaného záchranného systému volno. A to minimálně ve Zlínském kraji, kde se staly hned dvě dopravní nehody.

K první dopravní nehodě osobního vozidla u Strání, vyjížděli v pátek dopoledne profesionální hasiči ze stanice Uherský Brod a jednotka sboru dobrovolných hasičů Strání, která byla na místě jako první.

Vozidlo sjelo ze silnice a narazilo do betonového panelu. Hasiči poskytli řidiči, který byl již mimo vozidlo první předlékařskou pomoc a asistovali posádce zdravotnické záchranné služby s jeho transportem do sanitního vozu.

Také jednotka profesionálních hasičů z centrální stanice Valašské Meziříčí vyjížděla v půl desáté večer se dvěma zásahovými vozidly k nahlášené dopravní nehodě. Automobil, ve kterém cestovaly dvě osoby, sjel ve Valašském Meziříčí ze silnice a prorazil plot.

Při příjezdu hasičů byla na místě hlídka Policie ČR a posádka zdravotnické záchranné služby, která prohlédla obě osoby. Hasiči provedli protipožární opatření, odpojili autobaterii a zkontrolovali vůz, zda nedošlo k úniku provozních kapalin.

Zdroj: HZS ZK

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x