Pátek na silnicích Zlínského kraje: srážka osobního auta s člověkem i zapadlý popelářský vůz

Osobní auto srazilo na Kroměřížsku člověka. Foto: HZS Zlínského kraje
KROMĚŘÍŽSKO, UHERSKOHRADIŠŤSKO - První lednový pátek přinesl ve Zlínském kraji komplikace na silnicích. Nedaleko Střílek na Kroměřížsku řešili hasiči srážku osobního automobilu s člověkem. Na Uherskohradišťsku uvízl popelářský vůz s komunálním odpadem.

Ke sražené osobě na silnici č. I/50 nedaleko Střílek na Kroměřížsku vyjížděli v pátek krátce po půl šesté večer profesionální hasiči ze stanice Morkovice-Slížany a dobrovolní hasiči z nedalekých Koryčan. Jak bylo na místě potvrzeno, došlo zde ke srážce osobního automobilu s člověkem.

Zraněnému byla ihned poskytnuta první předlékařská pomoc, a po příjezdu záchranářů byl transportován vrtulníkem do nemocnice. Hasiči poté nasvětlili prostory události policii a krátce před devátou hodinou večer svůj zásah na místě ukončili. Po celou dobu řešení nehody byla komunikace úplně uzavřena.

Popelářský vůz s komunálním odpadem uvízl v blátě vedle silnice v pátek dopoledne v Mařaticích na Uherskohradišťsku. Na pomoc řidiči přijeli profesionální hasiči ze stanice Uherské Hradiště, kteří vozidlo stabilizovali proti pádu do pole. Velitel zásahu si na místo přivolal kolegy ze stanice Otrokovice s vyprošťovacím automobilem. Pomocí něho vytáhli zapadlý vůz zpět na cestu.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x