Pečovatelka valašskokloboucké Charity se dočkala ocenění

Foto: MěÚ Valašské Klobouky
VALAŠSKÉ KLOBOUKY - V 11. ročníku krajské ankety Pracovník roku v sociálních službách se mezi pět oceněných zařadila i Anna Štvrtecká, pečovatelka Charity Valašské Klobouky. Oceněná pracovnice převzala z rukou radní Zlínského kraje Michaely Blahové a starostky města Valašské Klobouky Elišky Olšákové květinové dary i finanční odměnu, serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí města Lenka Zvonková.

„Jménem města Valašské Klobouky gratuluji paní Anně Štvrtecké k ocenění a děkuji jí za její obětavou a náročnou práci, kterou vykonává s láskou a radostí sobě vlastní. Těší nás, že v řadách sociálních pracovníků máme právě takové osobnosti, které mají srdce na pravém místě a vždy připravenou pomocnou ruku,“ řeka starostka Eliška Olšáková.

„Anna Štvrtecká pracuje v sociálních službách jako pečovatelka více než 30 let, vždy usměvavá, plná optimismu a ochoty pomáhat. Ocenění Zlínského kraje vnímáme jako mimořádné uznání jejího osobního přínosu a obětavosti. Jsme hrdí na to, že prostřednictvím ankety a díky vzoru paní Štvrtecké vstupují do povědomí veřejnosti i další pracovníci, kteří v našem regionu sociální služby poskytují,“ uvedl Tomáš Naňák, ředitel Charity Valašské Klobouky.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x