Please, chce se vám plesat? Druhý motoristický ples ve víru tance, hudby a překvapení

foto: zlin.cz
ZLÍN - Organizátoři si dali opravdu záležet. A ono se to vyplatilo, spokojenost stovek návštěvníků 2. Motoristického plesu Barum Czech Rally Zlín byla naprostá. Tři kapely, nová hymna Barum rallye, motoristický kvíz o parádní ceny, rallye i pneu trenažer, diskotéka, celá řada dalších soutěží, přebohatá tombola s více než 300 cenami hodnoty značné a ještě značnější, šest hlavních výher v částkách nad desetitisícových, nálada jíž se říká parádní.

Na motoristickém plese opravdu nešlo jen o plesání. Pořadatelé například přichystali jedno velké překvapení pro hlavní osobnost zlínského motoristického světa, Miloslava Regnera.

Jemu, kamarádům i širší veřejnosti připomněli neuvěřitelnou věc. Rovných padesát let, co profesionálně pracuje pro svoji milovanou Barumku.

„Vidíte, ten let času se nedá zastavit, je fakt, že jsem v roce 1974 coby mladík nedlouho po vojně dělal poprvé vedoucího rychlostní zkoušky,“ přibližuje nestor oboru, který se pak stal tajemníkem věhlasné soutěže a na dlouhá léta jejím ředitelem.

Současný první muž Barum rallye, syn Miloslavův a Martin, Jan Regner, přehlédl chvíli po půlnoci zaplněný taneční parket a pravil zcela po právu. „Parádní akce, fakt se to vydařilo.“

Což lze potvrdit a přidat, že tohle tak prostě je.

A ještě dvě další pozoruhodnosti plesu plesajících motoristických příznivců.

Barumka má díky péči juniorské kapely Niemandi novou hymnu.

A taky nového ambasadora, stal se jím mladý talentovaný jezdec Daniel Polášek.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x