Po nehodě v Uherském Brodě zůstali v autě zaklínění dva lidé

foto: HZS Zlínského kraje
UHERSKÝ BROD – Dnes dopoledne zasahovali profesionální hasiči u dopravní nehody v Uherském Brodě. Srazil se tady kamion s osobním autem. Po srážce zůstaly v osobáku zaklíněné dvě osoby.

Profesionální jednotky hasičů z Uherského Brodu a Uherského Hradiště dnes dopoledne zasahovaly u dopravní nehody. Ta se odehrála v Uherském Brodě, srazilo se při ní osobní auto s kamionem.

Když hasiči přijeli na místo nehody, zjistili, že v osobním autě zůstali dva lidé. „Po střetu zůstaly v osobním vozidle zaklíněny dvě osoby. Hasiči vůz zajistili proti pohybu, poté zraněnou posádku postupně vyprostili ven a předali zdravotnické záchranné službě,“ uvedl Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje na svých sociálních sítích. Hasiči navíc dodali, že řidič kamionu vyvázl bez zranění.

Jednotky na místě provedly protipožární opatření u obou aut. U osobáku navíc odpojily autobaterii. A jakmile to situace dovolila, odtáhli jej hasiči mimo silnici a provedli závěrečný úklid, aby místem nehody mohli ostatní řidiči bezpečně projet.

Zobrazit fotogalerii >>

--> --> --> --> -->