Po nehodě osobáku s veteránem ve Starém Městě skončili oba řidiči v nemocnici

Foto: HZS ZK
UHERSKOHRADIŠŤSKO – Ve čtvrtek odpoledne došlo ve Starém Městě na Uherskohradišťsku k dopravní nehodě, při které se srazila dvě osobní vozidla. Oba řidiči skončili v péči záchranářů a byli převezeni do nemocnice.

Jednasedmdesátiletý řidič trabantu přijíždějící k hlavní komunikaci od Zlechova nedal přednost vozidlu Škoda Superb, které jelo od Starého Města a došlo ke střetu. Jednačtyřicetiletý řidič Superbu skončil s vozidlem mimo komunikaci v pole.

Oba řidiči utrpěli zranění a skončili v nemocnici. Řidiče z Trabantu vytáhli hasiči na páteřové desce ven z vozu a předali do péče posádce zdravotnické záchranné služby,“ přiblížila nehodu mluvčí krajských hasičů Lucie Javoříková.

Materiální škoda byla předběžně vyčíslena na dvě stě tisíc korun. „Alkohol byl dechovou zkouškou u obou řidičů vyloučen,“ upřesnil policejní mluvčí Radomír Šiška.

Hasiči zajistili vozidla, provedli u nich protipožární opatření a odpojili autobaterie. „Po nárazu došlo u vozidel k úniku provozních kapalin, které hasiči zasypali sorbentem,“ pokračovala Javoříková.

Jakmile policisté zadokumentovali místo nehody, hasiči odtáhli Trabanta mimo komunikaci, aby nebránil v provozu.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x