Podzim přivítají ve Zlíně velkolepým lampionovým průvodem

Foto: Živý Zlín
ZLÍN – V pátek 22. září rozsvítí Zlín průvod plný světel, lampionů a jedinečné atmosféry! Lampionový průvod vyrazí v 19:30 hodin od prostranství pod Památníkem Tomáše Bati a povede ke zlínskému zámku, kde na účastníky akce bude čekat velkolepé finále v podobě ohňové show.

Tradiční lampionový průvod ve Zlíně symbolicky vítá astronomický podzim a uzavírá letní sezonu.

Trasa je stejná jako v minulých letech. Sraz účastníků je na travnaté ploše pod Památníkem Tomáše Bati, přičemž v 19:30 hodin průvod vyrazí po náměstí T. G. Masaryka na Gahurův prospekt, pokračovat bude pochodem na náměstí Práce k areálu Svitu a kolem autobusového nádraží podchodem do sadu Svobody až ke zlínskému zámku. Novinkou je doprovod tanečnic ve svítivých kostýmech z Oriana Dance,“ přiblížila trasu průvodu Jana Kubáčová z pořádajícího Živého Zlína.

Na Soudní 1 pak průvod zakončí ohňová show se speciálními zlínskými vizuály v podání profesionální skupiny Postrpoi.

Akce se každoročně setkává se vřelým přijetím ze strany veřejnosti, přičemž v loňském roce přesahovala délka průvodu jeden kilometr a tvořily ho stovky lidí.

Lampioňák patří ke stálicím našeho programu, letos ho organizujeme již poosmé. Vezměte si s sebou lampiony všech velikostí, barev a tvarů a přijďte si užít neopakovatelnou atmosféru průvodu,“ zve na akci Jana Kubáčová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x