Policie hledá řidiče, který v Kunovicích srazil na přechodu pro chodce ženu s kolem

místo dopravní nehody (Foto: Policie ČR)
KUNOVICE - Policisté hledají řidiče, který v Kunovicích srazil ženu s kolem, případně svědky, kteří událost viděli. Serveru Zlin.cz to řekla policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Událost se stala v pátek 11. prosince 2020 odpoledne krátce před půl šestou v Kunovicích v ulici Na Rynku na přechodu pro chodce u sklenářství. Neznámý řidič osobního automobilu tmavé barvy tu srazil jednapadesátiletou chodkyní, která vedla jízdní kolo. „Řidič přesně nezjištěného vozidla, který má pravděpodobně v registrační značce čísla 5610, jel ve směru od Ostrožské Nové Vsi. Žena po nárazu spadla na zem. Řidič zastavil, vystoupil a po krátké konverzaci odjel směrem na Uherské Hradiště,“ konstatovala Kyšnerová.

Nehodou se zabývají uherskohradišťští dopravní policisté. „Pro korektní posouzení celé události nám nyní chybí výpověď neznámého řidiče tmavého osobního automobilu. Žádáme ho proto, aby zavolal na bezplatnou linku Policie ČR 158 nebo na telefonní číslo uherskohradišťských dopravních policistů 735 780 180. V souvislosti s touto dopravní nehodou uvítáme také informace od dalších případných svědků,“ doplnila Kyšnerová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x