Policie hledá svědky dopravní nehody u Pozděchova. Pravděpodobný viník tragédie mohl ohrozit i další řidiče

Foto: HZS ZK
VSETÍNSKO – Policisté hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo 6. srpna u Pozděchova na Vsetínsku. Řidiči, kteří se na silnici setkali s pravděpodobným viníkem nehody ještě před neštěstím a měli s ním problém, by se měli ozvat na linku 158.

V neděli 6. srpna krátce před polednem došlo u obce Pozděchov k tragické dopravní nehodě, při níž zemřel devětačtyřicetiletý muž poté, co mu vjel do protisměru řidič modrého vozidla značky Volkswagen Tiguan a došlo k čelnímu střetu.

Není vyloučeno, že řidič tohoto vozu před samotnou nehodou mohl ohrozit i jiné účastníky silničního provozu. Policie proto nyní hledá řidiče vozidel, která se v čase okolo 11:30 a 11:45 pohybovala po hlavní komunikaci č. I/49 mezi obcemi Bratřejov a Pozděchov.

Tito by mohli podat bližší informace k jízdě vozidla Volkswagen Tiguan, modré barvy, RZ: 2BZ1837, které jelo ve směru k obci Pozděchov,“ uvedl policejní mluvčí Petr Jaroš.

Cenné informace mohou případní svědci poskytnout i k následné tragické dopravní nehodě. „Jakékoliv informace přijmeme na kterékoliv policejní služebně nebo prostřednictvím linky 158,“ požádal za policii Jaroš.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x