Policie pátrá po nemocném mladíkovi ze Sehradic

Foto: Policie ČR
ZLÍNSKO – Po mladém muži, který ve čtvrtek odešel v Sehradicích na nákup a už se nevrátil, párají policisté. Serveru Zlin.cz řekla o případu policejní mluvčí Lenka Javorková.

V noci na sobotu oznámila mladíkovo zmizení na policii v Luhačovicích jeho matka. „Žena sdělila, že pohřešuje svého třiadvacetiletého syna, který odešel z domu ve čtvrtek 17. 9. kolem sedmé hodiny ráno, s tím, že jde do obchodu. Od té doby o sobě nedal vědět a jeho mobilní telefon je nedostupný,” uvedla Javorková.

Pohřešovaný muž trpí psychickou nemocí, na kterou užívá předepsané léky. “V minulosti se už stalo, že z domu odešel, ale pokaždé se vrátil, kromě případu před dvěma lety, kdy byl vypátrán v Rakousku,” dodala policejní mluvčí.

Ztracený mladík je podle popisu vysoký asi 175 až 180 centimetrů, má plnoštíhlou postavu a váží přibližně 120 kilo. Má černé kudrnaté vlasy. Při odchodu z domu měl na sobě světlé botasky a na zádech černý batoh značky Husky se zelenými pruhy po stranách.

“Policisté po muži pátrají, prověřují zdravotnická zařízení a další místa, kde by se mohl pohřešovaný zdržovat. Obracíme se take s prosbou o pomoc na veřejnost. V případě, že by muže někdo spatřil, ať prosím kontaktuje policii na lince 158 nebo na kterémkoli obvodním oddělení policie. Děkujeme,” vzkázala Javorková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x